Vores ydelser

Store og mindre byggeriprojekter

Vi har erfaring med både større og mindre byggeprojekter, hvor vi deltager som enten hoved- eller fagentreprenør, som f.eks.:

 • Etageejendomme
 • Rækkehusbyggerier
 • Erhvervsejendomme
 • Produktionsfaciliteter
 • Kontorbygninger
 • Villaer og sommerhuse

 

Vi løser mange unikke byggeprojekter til helt særlige formål, som kræver en særlig tilgang. Heriblandt renovering og nybyg af f.eks. skoler, museer, vandværker, præsteboliger, kirker og foredragssale.

Kvalitetskontrol på byggerier

Der udføres kvalitetskontrol, der matcher opgavens omfang. Kvalitetskontrollen udføres jf. gældende krav, og ved byggeriets afslutning modtager bygherren en komplet kvalitetssikring på byggesagen. Som en del af kvalitetssikringen indgår drift og vedligeholdelsesmateriale på de indbyggede produkter.

Renovering

Vi arbejder med både større og mindre renoveringer, ombygningsprojekter og udvidelser af eksisterende faciliteter, som f.eks.:

 • Restaurering af bevaringsværdige bygninger
 • Restaurering af kirker
 • Udskiftning af vinduer og døre
 • Facaderenovering
 • Tagrenovering
 • Isolering

 

Vi har certificerede, kompetente og erfarne medarbejdere, som står klar til at lave den bedste løsning for dig.

Nybyggeri

Vi har stor erfaring med nybyggeri og påtager os gerne hele byggeprocessen som enten hoved- eller fagentreprenør. Med både snedkeri og tømrerafdeling kan vi levere totalløsninger med byggeri og inventar.

Vi kan f.eks. lave:

 • Erhvervsbygninger som domiciler, kontorer og produktionshaller
 • CLT og limtræsmontage
 • Arkitekttegnede villaer og sommerhuse
Børge Jacobsen

Dørautomatik til alle formål

Hos Børge Jacobsen A/S har vi mange års erfaring med levering af professionelle specialløsninger med automatiske dørsystemer.

Dørautomatik bevæger sig som regel mange gange dagligt. Driftsikkerhed og problemfri adgang er derfor et af de vigtigste krav. Vores erfaring viser, at kunderne efterspørger løsninger, der er holdbare og sikrer en problemfri drift, som gør hverdagen nem, hurtig og effektiv.

Få råd og vejledning til valg af den rigtige dørløsning

Også med dørautomatik handler det om at vælge det helt rigtige betjeningssystem, og det er her, vi byder ind med vores specialviden.

Vi leverer løsninger til enkeltdøre, dobbeltdøre og skydedøre, kontaktbetjente eller fjernbetjente løsninger til både etplanshuse, rækkehuse og etagebyggerier, institutioner og kontorbyggerier.

Børge Jacobsen
Børge Jacobsen

Energirenovering

Spar penge med energirenovering -
vi håndterer både ny- og efterisolering

Forøg boligens værdi og oplev samtidig en fordelagtig besparelse ved en energirenovering af dit hus. Dine penge bliver hurtigt tjent hjem. Vi foretager både isolering af nybyggeri og efterisolering af eksisterende byggeri.

Mange har opdaget, at energirenovering er vigtig. Det handler om at nedsætte varmetabet og CO2 udledningen mest muligt. Denne forbedring skal naturligvis ske ved en investering med kortest mulig tilbagebetalingstid. Begge dele kan opfyldes, når bygningen efterisoleres.

Certificeret i forskellige isoleringsløsninger

Hos Børge Jacobsen A/S er vi certificeret CBI Danmark + Partner og er med i et landsdækkende samarbejde, som kan udføre indblæsning af isolering af høj kvalitet.

Vi arbejder med bæredygtige løsninger fra Nviro med papiruld og træfiber. Nviro er førende leverandør af isoleringsløsninger til bæredygtigt byggeri. Derudover anvender vi glasuldsprodukter mv. i henhold til den enkelte opgave. Dermed får du den bedste isolering hvad enten det gælder varme, lyd eller brand.

Produkterne kan anvendes til isolering mange forskellige steder, for eksempel i vægge, tage, lofter, etageadskillelser og åbne loftsrum.

Har du brug for hjælp?

Tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar med råd og vejledning.