FSC® Certificering

Vi har fokus på ansvarlig inventar produktion, som tager hensyn til miljøet og menneskerettigheder.

Miljøansvarlig inventar produktion

Børge Jacobsens inventarsnedkeri er FSC-certificeret og det er vi RIGTIG stole af.

FSC, som står for Forest Stewardship Council®, er en certificeringsordning til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for, at træ og andre skovprodukter kommer fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder. I en FSC-certificet skov tages der hensyn til miljøet, dyrelivet og menneskerettigheder.

I en FSC-certificeret skov fældes der ikke flere træer end skovene kan klare og regenerere. Der tages ekstra hensyn til truede dyrearter. Der tages hensyn til arbejdsmiljøet gennem fokus på uddannelse og arbejdsudstyr.

FSC bygger på et sporingssystem, så alt produktion af FSC-materiale bliver registreret. Når det sælges videre og behandles af nye hænder, registreres det igen ved videresalg. Ved køb af FSC certificeret inventar hos Børge Jacobsen, kan man derfor være sikker på, at alt træ eller papir anvendt i produktet har en ansvarlig oprindelse.

Vi producerer FSC-certificerede inventar efter forespørgsel, som FSC MIX, hvor produktet er lavet af materiale fra ansvarligt drevne FSC-certificerede skove og andre kontrollerede kilder.

Certifikatkode: NC-COC-073838

FSC Licensnummer: FSC-C191806

Bæredygtige løsninger

I en tid med masseproduktion, producere vi inventar der holder. Vi har stor fokus på kvaliteten af de materialer vi benytter og på at lave holdbare løsninger.

Gennem brugertilpassede løsninger, sikre vi at vores kunder får stor værdi af inventaret. Vi producerer møblerne af holdbart materiale, med konstruktioner der er solide. Derfor får kunderne inventar der holder.

Har du brug for hjælp?

Tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar med råd og vejledning.