Om os

Hvem er vi?

Børge Jacobsen overtog i 1962 Hjorthede Tømrer & Snedkerforretning og grundlagde tømrerfirmaet Børge Jacobsen A/S. Virksomheden har stadig sit udgangspunkt i Hjorthede nogle få km nord for Bjerringbro og er i dag en professionel tømrer- og snedkervirksomhed med ca. 45-50 engagerede medarbejdere.

Vi er medlem af BYG (Byggeriets Arbejdsgivere) og beskæftiger os med alt inden for hoved- og fagenterpriser samt specialopgaver inden for inventar og interiør.

Vi har en god fastholdelsesgrad i både tømrer- og snedkerafdelingen og byder på et erfarent team, der deler viden og kompetencer på tværs og løser opgaver for vores mange tilbagevendende kunder – både erhvervskunder og private kunder.

Virksomheden bygger på grundprincipper som kvalitet, ordholdenhed og langvarige kunderelationer.

Samarbejde mellem afdelinger

Vi er specialister i at levere komplette løsninger takket være vores kombination af tømrervirksomhed, snedkerværksted og tegnestue. Vi har alle samme mål og kan se, at et godt samarbejde på tværs af faggrænser og afdelinger giver gode løsninger til gavn for vores kunder.

En stab af dygtige håndværkere sætter dagsordenen

Siden starten i 1962 har vi baseret virksomheden på håndværksmæssige traditioner, kompromisløs kvalitet, langvarige kunderelationer og dygtige medarbejdere.

Vi beskæftiger en lang række fagfolk lige fra erfarne tømrere, maskinsnedkere, bygningskonstruktører og en indretningsarkitekt og kan varetage enhver type opgave inden for tømrer- og snedkerfaget.

Vi uddanner selv mange lærlinge både inden for tømrer- og snedkerfaget og efteruddanner vores medarbejdere efter behov.

Med viden og faglige erfaringer opsamlet gennem to generationer går vi altid efter at sikre, at kunderne altid får de bedste kvalitetsløsninger.

Sikkerhed og arbejdsmiljø

Hos Børge Jacobsen A/S prioriterer vi sikkerhed og arbejdsmiljø højt – og det går vi ikke på kompromis med. Arbejdet skal foregå sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt, så medarbejdere trygt kan komme på arbejde og kunderne være forvisset om, at deres opgave udføres på forsvarlig måde.

Der udføres kontrol med arbejdsmiljøet i form at sikkerhedsrunderinger, hvor enkelte medarbejdere eller underentreprenører deltager.

Ved hoved-, og totalentrepriser har vi kompetencer til at varetage sikkerhedskoordinatorrollen i form af lovpligtig uddannelse til sikkerhedskoordinator. Desuden opdateres vores medarbejdere med relevante kurser, der gavner arbejdsmiljøet.

Har du brug for hjælp?

Tøv ikke med at kontakte os – vi står altid klar med råd og vejledning.