Projekter og ydelser

BJ-Tømrer

BJ-Tømrer

Strategi og mål
Børge Jacobsen A/S bygger på håndværksmæssige traditioner, hvor principper som kvalitet, langvarige kunderelationer, gode medarbejdere og nærhed i lokalområdet indgår som centrale elementer i dagligdagen. Det er virksomhedens strategi at bibeholde sin position som markedsledende indenfor afvikling af fag-, hoved-, og totalentrepriser i den nuværende geografi.


Samarbejde
Børge Jacobsen A/S samarbejder ved hoved-, og totalentrepriser kun med underentreprenører, der til alle tider opfylder de kvalitetskrav, som virksomheden og vore kunder stiller. I forbindelse med totalentrepriser samarbejder Børge Jacobsen A/S udelukkende med rådgivere, som virksomheden gennem mange års kendskab og projekter kan anbefale. Samarbejdspartnerne kan alle dokumentere ekspertise og erfaring, der kan løse mangeartede opgaver og tilfredsstille kundens behov.


Sikkerhed og arbejdsmiljø
Hos Børge Jacobsen A/S prioriterer vi sikkerhed og arbejdsmiljø højt, og ønsker ikke at gå på kompromis med sikkerheden. Arbejdet skal foregå sikkerheds-, og sundhedsmæssigt forsvarligt, så både medarbejdere og kunder kan arbejde-, eller få et arbejde udført trygt og forsvarligt. Ved større arbejdsopgaver føres der jævnligt kontrol med arbejdsmiljøet, i form at sikkerhedsrunderinger, hvor enkelte medarbejdere eller underentreprenører deltager. Ved hoved-, og totalentrepriser har vi kompetencer til at varetage sikkerhedskoordinatorrollen, i form af lovpligtig udddanelse til sikkerhedskoordinator. Desuden opdateres vore medarbejdere med relevante kurser, til fordel for arbejdsmiljøet.


Kvalitet
Vi ønsker at levere kvalitet til vore kunder, og kvalitet er et af vore principper til at opnå langvarige kunderelationer.
Der udføres kvalitetskontrol på større arbejdsopgaver. Kvalitetskontrollen udføres jf. gældende krav, og ved byggeriets afslutning modtager bygherren en cd-rom med komplet kvalitetssiking på byggesagen.
Som en del af kvalitetssikringen inddgår drift og vedligeholdelsesmateriale på de indbyggede produkter.
Vi lægger desuden vægt på at vore medarbejdere er dygtige og loyale, og lægger en ære i at levere en god kvalitet.


GDPR
Databeskyttelse Databeskyttelse hos Børge Jacobsen.

LÆS MERE - HER

Date

7. oktober 2020

Tags

Indretning, Nyt byggeri, Ombygning, Restaurering